Jdi na obsah Jdi na menu
 


Izraelská mozaika, Akcent 2004

15. 11. 2008

ObrazekAutor Ing. Jaroslav Hladík, jeden ze zakladatelů dnes již prestižního Klubu cestovatelů Hanzelky a Zikmunda GLOBE Prosiměřice, o.s.  www.hazglobe.estranky.cz  cestovatelské veřejnosti známý především jedním z nejstarších  setkání cestovatelů CESTY www.cestyglobe.estranky.cz  poslední víkend v říjnu v Prosiměřicích (každoročně od roku 1988), zavede čtenáře nejen na různá historická místa země zrodu tří světových náboženství, ale prostřednictvím postřehů, zážitků ze setkání s místními obyvateli poodhalí i částečný obraz dnešního Izraele. Cestopis mapuje různá místa v zemi, která je přes padesát let zmítána napětím a teroristickými útoky. Kromě netradičního pohledu, získá čtenář informace turistického charakteru včetně odkazů na studijní literaturu a kontakty na internetu. Kniha je bohatě doprovázena černobílými a barevnými fotografiemi, které autor za pobytu v zemi společně se svým synem Alešem, který zde žil v létech 1997-2001 nafotografovali.

Hladík J.: Izraelská mozaika, str. 144, 110 černobílých a 60 Obrazekbarevných foto. Akcent. Třebíč 2004. Cena 250,- Kč.

Pokud máte zájem je ještě několik výtisků k dispozici. Mohu knihu na základě Vašeho emailu obratem odeslat na Vaši adresu, případně další cestopisy z produkce Akcent Třebíč.

ObrazekNahoře je kopie dopisu s hodnocení knihy jedním z nerozlučné dvojice Hanzelka a Zikmund - H+Z Ing. Miroslavem Zikmundem a vpravo je autor se synem  Alešem pod Masadou v Negevské poušti. Dole Aleš a já s prvními výtisky naší knihy...

 

Obrazek